Combi Datatillbehör grundades 1995 och var då främst inriktat på försäljning av förbrukningsartilkar (lasertoner, färgband, färgpatroner etc) och datatillbehör. Efterhand har verksamheten främst inriktats på produkter som förbättrar ergonomin för arbete vid datorer. Men vi säljer även andra tillbehör och förbrukningsartiklar, datorer, komponeneter, projektorer och digitalkameror.

Vi har lång erfarenhet av ergonomiprodukter och kan därför ge goda förslag till produkter som kan vara lämliga i det enskilda fallet. Det är svårt att veta om en viss produkt passar, därför Du har också möjlighet att kostnadsfritt prova "hemma" hos Dig själv.

Den svenskutvecklade produkten, Mousetrapper, har funnits i sortimentet sedan den kom ut på marknaden under 1996. I sortimentet ingår ett stort antal ergonomiartiklar från ledande tillverkare, svenska såväl som internationella.

Vi levererar över hela Sverige. Normal leveranstid är ca 2 dagar. För specialanpassade produkter eller produkter som tillverkas mot order (ex. ljudhuvar) är leveranstiden själfallet längre.

I Ergonomishopen, som är vår Internethandel, hittar Du en stor del av vårt sortiment. Där kan Du beställa "elektroniskt" och betalning sker normalt mot faktura. Du kan även betala genom Paynova, ett system för säkra elektroniska betalningar.

Sedan 2000 finns vårt kontor på Ingarö i Stockholms skärgård.


Combi Tillbehörscenter i Lövsta HB
Vishamn 134 69 INGARÖ
Tel: 08 - 571 423 45
Fax: 08 - 559 14524
E-mail: info@combidata.net
Org.nr: 916931-2767
Bankgiro: 5387-5092